Ochrana osobních údajů

Společnost E-maminka, s.r.o., se sídlem Moravská Huzová 110, 783 13, Štěpánov, vedená u Krajského soudu v Ostravě pod spisovou značkou C 55746 (dále jen „Společnost“) zpracovává Vaše osobní údaje: Jméno, příjmení, e-mail, telefonní kontakt a pohlaví. Při objednávce potřebujeme také znát Vaše  fakturační údaje. A za účelem přímého marketingu, tj. zasílání a zobrazování obchodních sdělení potřebujeme vědět, jaké stránky na našem webu navštívíte, na co klikáte v e-mailu, a kdy e-maily nejčastěji otevíráte.

Výše uvedené osobní údaje jsou zpracovávány pro tyto účely: Organizace webinářů, poskytování služeb, plnění smlouvy, vedení účetnictví, přímý marketing (emailem, Facebook reklamou, Facebook messengerem a  Instagramem), odpověď na dotaz, odesílání obchodních sdělení, ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dříve i dále jen „Nařízení“).

Výše uvedené osobní údaje budou Společností zpracovávány po dobu maximálně pěti let od udělení souhlasu/přihlášení.

Zpracování osobních údajů je prováděno Společností - tedy správcem osobních údajů. Výše uvedené osobní údaje však pro tuto společnost mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

  • Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
  • Facebook Ireland Ltd, 4 Grand canal square, Dublin 2, Irsko, VAT IE9692928F
  • Zapier, 243 Buena Vista Avenue, Suite 508, Sunnyvale, CA 94086 United States
  • Instagram, LLC ATTN: Arbitration Opt-out 1601 Willow Rd. Menlo Park, CA 94025
  • SmartSelling a.s., Netroufalky 797/5, 625 00 Brno, Česká republika, IČ: 29210372
  • WEDOS Internet, a.s., Masarykova 1230, 373 41 Hluboká nad Vltavou, Česká republika, IČ: 28115708
  • Libor Holub NETtip, Krakovská 5 700 30 Ostrava IČ: 70311919

Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

  • Požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • Požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
  •  Vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
  •  Požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů – tento výmaz však bude mít za následek ukončení jednání o smlouvě,
  • V případě pochybností dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

V Praze dne 18.2.2019